Home
BAS JO15-2
2023/2024
 

Kai Verkuijl fietst voor Flevoland tegen kanker

23 januari 2024

Op 2 juni 2024 zal Kai Verkuijl met de organisatie Flevoland Fietst Tegen Kanker (FFTK) de Alpe d'Huez beklimmen en geld inzamelen voor het KWF. Wie helpt hem om een geweldige bijdrage te leveren voor het goede doel? Doneren kan via de link

Sommige van jullie hebben hem alvast weleens zien lopen over het voetbalveld, zien voetballen bij de JO15-2 of sinds dit seizoen een wedstrijd zien fluiten bij de jongste leden van BAS voetbal. Kai is een enthousiaste jongen die graag andere mensen een handje helpt. Zo heeft hij dit seizoen al bij vele deuren aangebeld en loten verkocht voor de grote clubactie. Kai kreeg hiervoor een medaille van BAS voetbal. In juni gaat Kai met de organisatie FFTK naar Frankrijk om de Alpe d'Huez te beklimmen, maar omdat te kunnen moet hij geld inzamelen. Om mee te mogen naar Frankrijk moest hij minimaal €375,- verzamelen. Ondertussen heeft hij al €2100,- opgehaald, maar hij zou graag nog meer geld willen ophalen voor het KWF.

Kai was niet de enige die zich heeft opgegeven om te gaan fietsen in Frankrijk. Kai zit op het Perron van het Almere College in Dronten. Samen met hem hadden 20 andere leerlingen zich opgegeven. Maar er mochten maar 14 leerlingen mee naar Frankrijk, dus moest hij een motivatiebrief schrijven. In de motivatiebrief schreef hij:'Ik zou graag willen dat kanker een minder erge ziekte wordt. Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen'. Op de website van Kai staat de volledige motivatiebrief. 

Om geld op te halen zoekt Kai mensen die hem willen sponsoren. Het is de bedoeling dat zij met 14 leerlingen en 4 docenten op 31 mei vertrekken naar Frankrijk. De dag na aankomst hebben zij de eerste training en bezinningsavond. Op 2 juni fietsen zij de Alpe d'Huez op. Zij zullen nog een week blijven in Frankrijk om vrijwilligerswerk te gaan doen en op vrijdag vertrekken naar Nederland. Wie helpt hem om een geweldige bijdrage te leveren voor het goede doel? Zijn grootste fans (broertjes en ouders) gaan ook mee om hem aan te moedigen in Frankrijk en hoewel zijn vader een ontzettende hekel heeft aan fietsen, gaat hij ook op de fiets de berg op! 

Wij wensen Kai als team enorm veel succes met zijn fietstocht. Wij hebben ook al een bijdrage geleverd en hopen dat hij nog veel geld ophaalt. Hij is momenteel al hard aan het trainen en fietst al twee keer per week samen met zijn klasgenoten en docenten.

Wilt u Kai nou ook een hand onder de riem steken dan kan u doneren via de onderstaande link.Klik hier.

FFTK24 Almere College DrontenTerug naar nieuwsoverzicht

Sponsor:
Hoogendijk CNC Draai & Freesbewerkingen
Hoogendijk CNC Draai & Freesbewerkingen

2024
06/04 Monsterzege op de koploper
23/03 Het voetbal was, net als het weer, wisselvallig
16/03 Een zakelijke overwinning.
09/03 Een wedstrijd voor de neutrale kijker
03/02 Werelddoelpunt zorgt voor overwinning
27/01 Mijn naam staat niet op het bord
23/01 Kai Verkuijl fietst voor Flevoland tegen kanker
 

2023
02/12 Het polletje van Joost
25/11 Een sterk begin is niet voldoende
18/11 Klasse Thijmen
11/11 Tot het einde gestreden
04/11 Gelukssokken
20/10 Spelregelavond voor verplicht spelregelbewijs
14/10 Één voor in de boeken
07/10 Volgende week in de herkansing
30/09 De week van de scheidsrechter
28/09 Spannende avond eindigt in gelijkspel
23/09 Mijn favoriete positie
09/09 Een spannend verhaal
02/09 Een goed begin van het seizoen
25/08 Ouderavond, voor alle ouders van de jeugdelftallen
 

Advertentie

Een parel van BAS JO15-2


Krijn Oerlemans


© Copyright 2024, BAS Voetbal. Alle rechten voorbehouden. Sybit | Software op Maat