Zeewolde JO15-5 2 - 6 (2 - 2) BAS JO15-2
27-1-2024, 10:30 uur
Sportpark De Horst, Horsterweg 202 Zeewolde

Mijn naam staat niet op het bord

Vandaag speelde we de eerste wedstrijd na de winterstop, we hebben al wel een paar keer getraind. Gelukkig begon de wedstrijd niet al te vroeg dus konden we rustig ontwaken uit onze winterslaap de een wat eerder dan de ander. Na een bespreking in de "Tweede helft" vertrokken we naar Zeewolde.

De eerste minuten liet BAS al snel merken dat het de bovenliggende partij wilde zijn. Uit een hoekschop van Niek weet Zeewolde de bal niet goed uit te verdedigen en komt hij via Thijmen bij Gianni. Hij schiet bal tussen de benen van zijn tegenstander in de rechterhoek 0-1. Ik ben al enthousiast aan het typen in de ouderapp en voor ik het berichtje kan versturen geeft Dylano een steekbal aan Joost en hij steekt het veld over met de bal en komt 1 op 1 met de keeper te staan. Hij rondt koeltjes af en tekent voor de 0-2. BAS blijft de bovenliggende partij en krijgt genoeg kansen maar weet niks af te maken. Op magische wijze weet Joost weer een polletje te vinden, zeker omdat we op kunstgras spelen. Zeewolde wordt halverwege de eerste helft wat gevaarlijker en weet ook een doelpunt te maken 1-2. Het regent kansen voor BAS, er wordt veel gecreëerd, maar niks afgemaakt. Vlak voor rust schoot Zeewolde de gelijkmaker er ook nog in.

Na rust gaat BAS door met kansen creëren. Krijn gooit snel in, Thijmen kopt door en via Mehmet komt de bal bij Gianni die goed wegdraait bij zijn tegenstander en zijn tweede van de ochtend maakt. Gianni maakt zich een beetje zorgen, zijn naam staat nog niet op het bord. Op het hoofdveld van Zeewolde staat een scorebord met ook een puntenklassement. Maar Gianni ziet zijn naam er nog niet tussen staan maar hij heeft al wel twee keer gescoord. Voor de volgende keer moet hij zijn naam even doorgeven. Een minuut later is het weer raak als BAS na goed opbouwen de bal via Kai bij Dilliyan krijgt. Dilliyan verliest de bal, maar door slordig uitverdedigen komt de bal voor de voeten van Gianni, die 1 op 1 op de keeper afloopt en zijn derde scoort voor een hattrick. In het laatste kwartier van de wedstrijd gaat BAS door met aanvallen. Na een mislukte doelpoging van Celina krijgt Reornyshio de bal en met een korte 1-2 geeft Celina met een balletje achter haar standbeen en deze ligt perfect voor Reornyshio en hij rondt goed af. Op de trainingen speelt Dilliyan weleens rechtsachter. Je kan hem dus een beetje een hobby rechtsachter noemen, dus toen hij deze wedstrijd op die positie nodig was stoomde hij meteen op langs de rechterflank en gaf voor op Gianni die de laatste van de ochtend scoorde.

Zou je de wedstrijd nog willen terugzien kan dat via de onderstaande link:
klik hier

Volgende week moeten we thuis tegen koploper Batavia, die met 9-1 wist te winnen van Hoevelaken.

Lars Dodde

Gianni Martis
4x

Reornyshio Boldewijn

Joost Lucassen

ZEEWOLDE JO15-5 - BAS JO15-2: 2 - 6 (2 - 2)

3' doelpunt 0 - 1  Gianni Martis (Thijmen Lucassen)
5' doelpunt 0 - 2  Joost Lucassen (Dylano van Charante)
17' doelpunt 1 - 2
36' doelpunt 2 - 2

44' doelpunt 2 - 3  Gianni Martis (Mehmet Yilmaz)
45' doelpunt 2 - 4  Gianni Martis (-)
58' doelpunt 2 - 5  Reornyshio Boldewijn (Celina Kiestra)
63' doelpunt 2 - 6  Gianni Martis (Dilliyan Korhorn)

Speler van de wedstrijd: Dylano van Charante

Opstelling BAS JO15-2 (4-4-2):