Zwart Wit '63 JO15-3 - BAS JO15-2 : 1-12

Zwart Wit '63 JO15-3 1 - 12 (0 - 6) BAS JO15-2
6-4-2019, 08:45 uur
Sportpark Parkweg, Parkweg 0 Harderwijk

6-0 en 6-1

Vandaag staat de wedstrijd tegen Zwart-Wit '63 JO15-3 op het programma. Een team dat nog geen enkel punt heeft. En vandaag ook met 10 spelers aan de aanvang stond.

Hierdoor was onderschatting afgelopen week tijdens de training al veelvuldig te merken.

Maar dat was terecht, ze waren vandaag veel minder als wij en daardoor hebben we met de minste inspanning een behoorlijke score neergezet. Al had die wel het dubbele kunnen (of eigenlijk moeten) zijn.

Na wat onwennigheid van de vele ruimte die gegeven werd door de tegenstander kwamen we langzaam aan in het spel wat gespeeld moet worden om deze tegenstander met een grote uitslag te verslaan.

6 doelpunten voor rust en 6 na rust is een magere score voor wat er aan mogelijkheden en kansen geweest zijn.

Mooi te zien dat er niet werd meegegaan met de frustratie van de tegenstander en wij wel wilden blijven voetballen.

Aanstaande zaterdag is de wedstrijd tegen Zeewolde JO15-4