VVOG JO15-6 2 - 4 (2 - 1) BAS JO15-2
23-3-2019, 10:30 uur
De Strokel, Strokelweg 1 Harderwijk

Comeback!!

Dat de wedstrijd tegen VVOG JO15-6 een andere wedstrijd zou worden dan die tegen VVOG JO15-4 (dat werd een walk-over van 10-0 voor ons) wisten we van te voren. Na een lastig begin, waarbij wij onszelf verkeken op de kracht en snelheid van de tegenstanders, was het in een korte tijd 2-0.
Met geluk en angstig wegtrappen van de bal voor ons eigen doel voorkwamen we dat er meer gescoord werd door hun.
Langzaamaan kwamen wij uit onze schulp en gingen zelf voetballen en kregen af en toe ruimte om tot een kans te komen.
Met een individuele actie brak onze linksvoor, Jorge, de ban en maakte de belangrijke aansluitingstreffer voor rust.
Na wat omzettingen in de rust en mentaal opbeurende teksten zijn we vol goede moed de tweede helft ingegaan.
Er werd geknokt voor iedere meter en dat soms ook met goed voetbal. Mooie combinaties en samenspel om te komen tot een doelkans en daarnaast keiharde gevechten met de tegenstander om deze uit de buurt van onze goal te houden.
Na doelpunten van Randy en Fabio waren de rollen omgedraaid en stonden wij met 2-3 voor.
De tegenstander kwam er soms gevaarlijk uit en met alles wat we hadden hielden wij ze tegen en kregen ze geen echte kansen meer.
Toen Fabio de 2-4 maakte was de ban echt gebroken en kon de overwinning ons nagenoeg niet meer ontglippen.
Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter was de algehele vreugde mooi om te zien en gaf ook goed weer dat er met het hele team met veel energie en passie is gestreden voor deze enorm verdiende overwinning.