BAS JO15-2 0 - 3 (0 - 1) Zwart Wit '63 C3

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover.
Er kon begonnen worden met het begin van de voorjaarscompetitie.
Een thuis wedstrijd tegen Zwart-Wit C3 uit Harderwijk.
Door het goede resultaat van het najaar seizoen mocht BAS C2 een klasse hoger gaan spelen. 3e klasse.
Om 08:00 verzamelde iedereen in de kleedkamer voor een kleine bespreking. Het was onrustig in de groep, en trainer Jeroen moest de gezichten weer de zelfde kant op krijgen.
En zo geschiede.
Helaas kwam er enige onrust in de warming-up toch weer terug.
Met dit in het achterhoofd begonnen we aan de wedstrijd om 09:00.
In het begin was het weer wat aftasten, waardoor er toch wat fouten ontstonden. Met name de verdediging had het zwaar te verduren.
Na 7 minuten keken we al tegen een achterstand aan 0-1.
BAS C2 moest dus de aanval opzoeken om het weer recht te zetten.
Dit deden zij redelijk. Alleen had niet iedereen dit in de gaten en verzuimden om deel te nemen aan deze aanvallen.
Voor al het middenveld en de verdedigers zorgen ervoor dat er het in de eerste helft bij 0-1 bleef. Een enkele kans werd gecreëerd door de aanvallers, maar die gingen er niet in.
Na de rust en enige wissels was het beeld niet anders. Het was verdedigen en aanvallen en steeds wilde de bal er niet in. Misschien toch die onrust!!!
Dit resulteerde na een kwartier spelen en weer een goede en snelle aanval van Zwart-Wit in de 0-2.
Tussen de 50ste en 60ste minuut was het bijna eenrichting verkeer richting het doel van Mike, die een paar goede reddingen verrichte.
BAS creëerde nog wel een paar kansen met name Christiaan maar ook die gingen er niet in.
In de 65min was het de tegenstander, die uiteindelijk de eindstand op 0-3 bracht.
Eline kreeg nog een kans op de eren-treffer, maar kwam net te laat bij de bal en duikelde over de keeper heen.
Het werd de wedstrijd van de gemiste kansen. De kans op de eerste overwinning en de kans op een goede generale voor de bekerwedstrijd die volgende week op het programma staat.