BAS JO15-2 - Zwolle SV C2 : 2-1

BAS JO15-2 2 - 1 (1 - 0) Zwolle SV C2
24-10-2015, 09:00 uur

Bekertoernooi op koers.

Na een moeizame en gestolen gelijkspel van Rood-Wit'58 in Putten(1-1), is het weer tijd voor een bekerwedstrijd.
Dit maal komt SV Zwolle C2 op bezoek bij BAS.
De wedstrijd begint om 09:00.
Na wat informatie ingewonnen te hebben bij bekenden, blijkt dit geen makkelijke ploeg te zijn.
De eerste indruk was tijdens de warming up dat het geen grote spelers waren. Fysiek hadden we dus een voorsprong.
De wedstrijd begint, en net als in alle wedstrijden gaat het spel 1 kant op.
Af en toe komt de tegenstander in balbezit en dan zijn zij technisch een stuk beter, maar op fysiek winnen wij dan weer.
Dit leid tot de 1-0 in de 10e min na een bekende solo van Christiaan.
Dit zag er al vroeg goed uit voor de C2.
Na nog meer kansen van onze zijde, die er helaas niet in gingen voetballen we naar de rust. 1-0 ruststand.
Na rust moeten onze jongens en dames meer aan de bak, want SV Zwolle is beter uit de kleedkamer gekomen dan wij.
In technisch opzicht worden wij flink op de proef gesteld.
Op snelheid en fysiek winnen wij de duels.
Toch was dat niet voldoende en kon SV Zwolle na een mooie aanval in de 55e min toch de gelijkmaker scoren.
Dit was balen voor de C2, want om toch in het toernooi te blijven moest er weer gescoord worden.
Aan de bak dus.
Het fysiek werd nog meer aangesproken en gingen wij weer richting het doel van de tegenstander.
Met name Christiaan was daar sterk in, wat in de ogen van de scheidsrechter soms te veel was.
Toch werd er door BAS steeds beter gevoetbald, wat resulteerde na een aanval door Sil opgezet en mooi afgewerkt door Radek in een doelpunt. 2-1 in de 65e min.
Het werd nog even spannend, omdat SV Zwolle er een gelijk spel uit wilde halen maar dat mocht niet baten.
BAS C2 bekert door na een toch moeizaam behaalde overwinning.

Gefeliciteerd heren en dames.

Marcel van den Os

Radek Misztal

Christiaan Burgers

BAS JO15-2 - ZWOLLE SV C2: 2 - 1 (1 - 0)

10' doelpunt 1 - 0  Christiaan Burgers (-)

55' doelpunt 1 - 1
65' doelpunt 2 - 1  Radek Misztal (Sil Bosch)

Opstelling BAS JO15-2 (4-3-3):