DVS '33 Ermelo C4 5 - 3 (1 - 1) BAS JO15-2

Een mooie zonnige dag, eindigt met een nederlaag.

Na 2 zaterdagen vroeg op staan voor een uitwedstrijd, mocht er eindelijk worden uitgeslapen.
09:30 vertrekken voor een uitwedstrijd tegen DVS'33 C4 in Ermelo.
Daar aangekomen was het gezellig druk bij de Topklasser en was het mooi weer.
Na ons gemeld te hebben was er toch een kleine domper. Geen scheid s beschikbaar.
De leiders van de tegenstander moesten zelf maar fluiten.
Tijdens de warming-up kwam er gelukkig toch een scheidsrechter het veld oplopen.
Nadat de F-jes klaar waren was het tijd om te beginnen.
BAS ging goed van start, want het spel speelde zich alleen af op de helft van DVS.
Vele aanvallen volgde maar resulteerde niet in een doelpunt.
Het eerste doelpunt viel aan de andere kant na 10 min spelen, door bal verlies aan onze rechterkant.1-0.
BAS richtte zich snel weer op en de aanvallen gingen weer 1 kant op waardoor er wel gescoord kon worden. Deze keer was het verdediger Sven op aangeven van Sil in de 15 min 1-1.
Het spel ging verder richting het doel van DVS, maar BAS kwam niet meer tot scoren. Zo gingen wij met een gelijkspel de rust in.
Na rust pakte BAS het aanvallen snel weer op en werd er na 3 min wederom gescoord. Nu was het Sil die zich vrij speelde na een bal van Elijah en alleen voor de keeper kwam te staan. Hij krulde de bal bal mooi om de keeper heen in de rechterhoek 1-2.
BAS zakte na dit doelpunt in (ze dachten dat ze er al waren) waardoor DVS beter in hun spel kwam wat in de 39 min resulteerde in de gelijkmaker 2-2.
Weer moest BAS aan de bak, maar na vele goede aanvallen kwam het niet tot scoren. Naast of in de handen van de keeper.
Dit alles duurde een kwartier tot een bal verlies aan de rechter kant leidde tot een mooi doelpunt van de kant van DVS. Een lop over keeper Mike heen.3-2
Weer moesten de inmiddels vermoeide spelers van BAS aan de bak.
Na 5 min was het Radek die er met de bal vandoor ging, na een uittrap van Mike en de 3-3 scoorde.
Voor een overwinning moest er toch nog een keer gescoord worden, maar de heren en dames kregen dat niet meer voor elkaar. De puf was eruit. Er werd nog wel wat geprobeerd, maar DVS wist in de laatste 10 min nog wel 2 keer te scoren, waardoor de eindstand 5-3 werd.
Helaas. Hard gestreden maar toch verloren.
Trainer Jeroen werd in de laatste paar minuten afgeleid door een raar incident op het veld achter hem. Een regelrechte bitch fight.
Het maakte nogal wat indruk op hem.

Marcel van den Os

Radek Misztal

Sil Bosch

Sven Huizinga

DVS '33 ERMELO C4 - BAS JO15-2: 5 - 3 (1 - 1)

10' doelpunt 1 - 0
15' doelpunt 1 - 1  Sven Huizinga (Sil Bosch)

36' doelpunt 1 - 2  Sil Bosch (Elijah Requena)
39' doelpunt 2 - 2
55' doelpunt 3 - 2
60' doelpunt 3 - 3  Radek Misztal (Mike de Vreede)