BAS JO15-2 3 - 0 (1 - 0) VSCO '61 C2
Vriendschappelijke wedstrijd
26-9-2015, 09:00 uur

Basc2 heren en meester op het eigenveld tegen derde klasser.

Voor de meeste was het best vroeg om een foto te maken maar de heren en de dames van Bas c2 was het een gewoonte om vroeg op te staan maar daar voor zijn we niet gekomen maar voor het voetbal. Toen was het zover om 09:00 trapte bas af.de eerste twintig minuten was het rommelig tot dat Radek een goeie actie maakte in de zestien van vsco en raak schoot 1-0 bas. De doelpunten maker Radek bleef in de rust achter in de kleedkamer hij kreeg rust. net voor de rust was dat een goeie ruststand voor bas. Trainer Jeroen kon tevreden over zijn ploeg. In de rust deed trainer Jeroen wat aanpassing dat we als een team verder moesten gaan en toen begon de tweede helft. Vsco trapte af en bas zetten snel druk op hun achterhoeden en toen ging de bal naar de keeper en die schoot niet zo heel goed uit en bal kwam bij Robin in de voeten en die dacht na, schoot en toen stond het 2-0 voor bas in de 43 minuut. Dus bas zat op rozen tegen de derde klasser vsco. Na dat vsco weer aftrapt had genomen was tijden terug gedraaid want hun kregen grote en goeie kansen maar Mike stond weer goed te keepen. complimenten voor hem. Het ging over en weer tot dat in de 60 minuut een corner was voor vsco en die werd genomen maar weg gewerkt door een speler van bas en toen ging corne met de bal ervandoor sprinten voor zijn leven naar de andere zestien toe en hij gaf de bal af aan Sil en die wist er wel raat mee en hij ging via de paal in de goal toen stond het 3-0 in de 63 minuut voor bas. De trainer van bas zei tegen zijn bank en assistent trainer kijk dat is pas een goeie counter met een glimlach mooi. Bas en vsco speelde de rest van de tijd lekker weg door weinig kansen weg te geven en zelf te creëren. Toen vond de scheids het wel welletjes en hij floot af. Bas kon tevreden feest vieren in de kleedkamer is niet niks hoor gewoon 3-0 tegen een derde klasser. Top gedaan heren en dames een dikke duim voor jullie van de coach jeroentolhoek. O ja niet vergeten Natasja van den Os bedankt voor de foto"s.

Groeten. JT

jeroentolhoek

Sil Bosch

Robin Walsarie Wolff

Radek Misztal

BAS JO15-2 - VSCO '61 C2: 3 - 0 (1 - 0)

24' doelpunt 1 - 0  Radek Misztal (-)

43' doelpunt 2 - 0  Robin Walsarie Wolff (-)
61' doelpunt 3 - 0  Sil Bosch (Corné van Groningen)

Opstelling BAS JO15-2 (4-3-3):