SDC Putten C4 1 - 2 (1 - 0) BAS JO15-2
19-9-2015, 09:00 uur
Putter Eng, Roosendaalseweg 111 Putten

Radek en Sven. Mannen van de wedstrijd.

Zaterdagmorgen, wederom weer vroeg. Half 8 verzamelen voor een uitwedstrijd tegen SDC Putten C4. Na een moeizaam gelijkspel vorige week tegen Horst, moet er nu gewonnen worden.
Het geen niet altijd meevalt in Putten.
Het weer is redelijk maar er zijn buien opkomst.
Aangekomen in Putten meteen naar de kleedkamer die gelukkig naast het veld staat.
De warming up gedaan, de laatste aanwijzingen van trainer Jeroen in de kleedkamer gekregen en op naar het veld.
Op het moment dat de scheids fluit voor het begin signaal, begint het ook tegelijk keihard te regenen.
De spelers van BAS hebben hier geen boodschap aan en gaan vol in de aanval.
Zo gaat het bijna de hele 1e helft maar 1 kant op. Het goede spel is mede te danken aan goed en overzichtelijk voetbal van Radek en Sven.
Radek op het middenveld en Sven in de verdediging.
Helaas komt het niet tot scoren.
SDCP weet door een enkele aanval van hun kant 5 min. voor rust toch de 1-0 te maken. Balen en opnieuw beginnen na de rust.
Inmiddels was de regen alweer vertrokken en konden we na rust weer vol in de aanval.
Weer was Radek lekker aan het voetballen, en na 10 min.maakte hij een mooi doelpunt.1-1. Dit op aangeven van Elijah.
Zo ging het toch weer in de richting van het doel van SDC, die steeds slechter begon te spelen, en de moed een beetje op gaf.
5 min voor het eind was het de beurt aan de LEOPARD(de tank),zoals hij door de trainers van SDCP werd genoemd, om de winnende van te maken 1-2.
De eerste 3 punten dit seizoen waren binnen.
Na een verdiende warme douche gingen we tevreden naar huis.
Gefeliciteerd mannen en dame.

Marcel van den Os

Christiaan Burgers

Radek Misztal

SDC PUTTEN C4 - BAS JO15-2: 1 - 2 (1 - 0)

30' doelpunt 1 - 0

45' doelpunt 1 - 1  Radek Misztal (Elijah Requena)
65' doelpunt 1 - 2  Christiaan Burgers (-)

Opstelling BAS JO15-2 (4-3-3):