Horst FC C2 4 - 4 (3 - 1) BAS JO15-2
12-9-2015, 07:30 uur
De Adelaar, Buitenbrinkweg 66 Horst

Stroppelend een gelijkspel eruit slepen.

Het is zaterdagmorgen weer heel erg vroeg. Wedstrijd verzet naar een vroeger tijdstip. 09:00.
De eerste competitie wedstijd gaat gespeeld worden.
Een uitwedstrijd tegen FC Horst C2GD uit Ermelo.
07:30 verzamelen en dan op weg.
Na een wedstrijd bespreking in de kleedkamer op naar het nieuwe veld no:7.
Het was best een eindje lopen dus ook in de rust op het veld blijven.
De wedstrijd begint en BAS begint goed met aanvallend voetbal wat direct al een paar kansen oplevert. Alleen scoren wil nog niet.
Dan is het wel raak. Na een mooie aanval en een assist van Radek kan Sebastiaan scoren. 0-1.
Na dit doelpunt zakt BAS wat in en komt Horst dichter bij het doel van BAS met grote kansen. Toch weet BAS dit te keren en valt na 25 min. de 0-2. Elijah na een assist van Sebastiaan.
De aftrap was nauwelijks genomen door Horst of BAS trekt weer te aanval en nogmaals kan Elijah de 0-3 scoren na een assist van Radek. Zo gaan we de rust in.
Na de rust begint BAS na de nodige wissels veel minder sterk en al snel staat het scorebord op 1-3.
BAS pakt na de tegentreffer de draad weer op en al snel met een geweldig schot scoort Robin 1-4, na een assist van Christiaan.
Toch stond BAS minder sterk en gemotiveerd op het veld na de nodige wissels en konden zij steeds minder weerstand bieden tegen Horst, die steeds beter ging voetballen, waardoor het al snel 3-4 stond.
Trainer Jeroen ging toch nog even terug wisselen na de oude situatie, maar kon toch niet voor komen dat Horst gelijk maakte 4-4.
Gelukkig was voor BAS de wedstrijd snel afgelopen, zodat er niet tegen een nederlaag werd aangelopen.
De teleurstelling was groot bij BAS.
Ik denk dat ze hier van geleerd hebben en de volgende wedstrijd wel gaan winnen.
Kop op, mannen en dames.

Marcel van den Os

Elijah Requena

Sebastiaan van de Velde

Robin Walsarie Wolff

HORST FC C2 - BAS JO15-2: 4 - 4 (3 - 1)

13' doelpunt 0 - 1  Sebastiaan van de Velde (Radek Misztal)
25' doelpunt 0 - 2  Elijah Requena (Sebastiaan van de Velde)
26' doelpunt 0 - 3  Elijah Requena (Radek Misztal)
42' doelpunt 1 - 3
45' doelpunt 1 - 4  Robin Walsarie Wolff (Christiaan Burgers)