Go Ahead K. C3D 4 - 8 (2 - 5) BAS JO15-2
22-8-2015, 08:45 uur
Cellesbroek-Middenwetering, Buitenbroeksweg 2 Kampen

De eerste overwinning van het nieuwe seizoen

Zaterdag morgen 07:15 verzamelen. Het nieuwe seizoen is begonnen!!!
De verliezend bekerfinalist van het vorige seizoen begint aan een nieuw seizoen en bekeravontuur.
08:45 begint de uitwedstrijd tegen Go Ahead Kampen C3.
Na 5 min. is het Sil die scoort op aangeven van Mateusz. 0-1.
of het de zenuwenwaren zullen we nooit weten maar door een fout van onze keeper was het al snel weer 1-1.
Maar ons spel was beter en zelf de verdediging komt aan scoren toe. Nu andersom. Mateusz scoort op aangeven van Sil. 1-2.
Helaas wederom door een fout van onze keeper wordt het 2-2.
Na bijna een half uur spelen is het toch de verdienste van Christiaan die er 2-3 van maakt. Toen ging het snel. Door aangeven van Radek en Selim maakt Sil nog voor rust 2-4 en 2-5.
Na rust was het betere spel voor BAS, maar kwam Go Ahead toch tot scoren 3-5. Toch de zenuwen van onze keeper?
Nog geen minuut later was het snel weer hersteld door Elijah. 3-6.
Het spel ging toch alleen richting het doel van Go Ahead en scoorde Christiaan na eerst een paar gemiste kansen op aangeven van Robin toch de 3-7.
Wij dachten dat de zenuwen nu wel weg waren bij de keeper maar door een slippertje werd het toch nog 4-7.
Net toen we dachten dat het wel klaar zou zijn met de doelpunten,
veroverd Selim in de verdediging de bal en begint aan een solo die wordt beloond met een mooi doelpunt.4-8.
Zo eindigt de eerste wedstrijd van het seizoen in een mooie overwinning.
Volgende week wacht de eerste thuiswedstrijd tegen Dos Kampen C5.