13-9-2014

Ruime overwinning

Na een moeizame start van het seizoen in de voorbereiding, was het vandaag tijd voor de eerste competitiewedstrijd.
We spelen thuis tegen Zwart-wit '63 C5.
De tegenstander was wat aan de late kant en na wat hulp met de administratie kon de wedstrijd beginnen.
Jeroen had de opstelling prima voor elkaar.
Na een aantal minuten was al duidelijk dat dit een vrij gemakkelijke pot zal worden. We kregen weinig weerstand.
Zo viel na 10 min het eerste doelpunt. Radek scoorde na een mooie solo.1-0. Nog geen 5 min was het weer raak. Dit maal Eline met een bal uit de kluts. 2-0. Zo bleven we voetballen op de helft van de tegenstander wat na een aantal missers resulteerde in een doelpunt in de 30min van Justin. 3-0.
In de rust gaf Jeroen aan dat er veel meer in zat, en dat er een beloning zal komen als de 10 op het scorebord kwam.
Dat maakte de jongens enthousiast. Na 10 min was het weer raak.
Door een mooi schot van Lars ging de bal in de touwen. 4-0.
Niet veel later was het Sil die binnen 5 min 2x scoorde. 6-0
Zo ging het spel verder voor het doel van de tegenstander verder wat uiteindelijk ook nog een strafschop opleverde in de 65 min.
Dit was een uitgelezen kans voor Tim onze doelman.
Na een schot recht door het minden (en bijna ook de doelman) was het 7-0.
En nog was het niet genoeg. Na een kleine tegen stoot van de tegenstander, ging het aan de andere kant verder en scoorde Sil na eerst 3 pogingen op de keeper in de 68 min de 8-0.
Een doelpunt werd afgekeurd omdat Sil in buitenspel positie stond en de bal aanraakte na een afstandsschot.
Sebastiaan scoorde uiteindelijk met een mooi schot in de korte hoek de 9-0 binnen.
Kort daarna klonk het eindsignaal.
De scheids gaf aan dat hij er geen 10-0 van had willen maken, wat een geluk voor Jeroen was.

Goed gespeeld jongens en meisje. Op naar de volgende overwinning.