26-11-2011, 08:45 uur
Den Uithoek, Bergweg 10 D IJsselmuiden

BAS houdt weer de nul en wint in Ijsselmuiden

IJVV C2 - BAS C2 0-3 (0-0)

Sterk in vele opzichten heeft BAS C2 opnieuw drie punten gewonnen in IJsselmuiden tegen de plaatselijke C2. Gedurende de het overgrote deel van de wedstrijd was BAS sterker op een kwartier na toen BAS op 0-1 was gekomen en IJVV wel druk wist uit te oefenen. BAS hield vededigend echter stand waardoor door de gevaarlijke aanvallen BAS op 0-2 en 0-3 kwam.

BAS speelde een degelijk eerste helft en was duidelijk meer op de helft van IJVV en gevaarlijker. Dit resulteerde in mooie kansen. Sven Hoiting had zijn rentree na een periode van afwezigheid. Op een voorzet van wederom de sterk spelende Jerry van Lienden die net voorlangs zou zijn gegaan, gleed Sven de bal in het doel bij de tweede paal maar had de grensrechter van IJVV buitenspel geconstateerd wat door de scheidsrechter werd overgenomen. BAS liet zich niet uit het veld slaan, ook niet door de drie per abuis afgefloten aanvallen vanwege buitenspel. Marijn Stuifzand verdedigde sterk samen met de anderen. Sven werd vanwege ontoelaatbaar taalgebruik vijf minuten van het veld gestuurd. Andere goede kansen gingen er niet in en de verdediging van BAS zorgde er uitgekookt voor dat keeper Sam Schurink weinig te doen had.

In de tweede helft kwam BAS gesterkt en getergd uit de kleedkamer er werd meteen de aanval gezocht. In de eerste minuut na rust waren er al twee behoorlijke kansen. Maar de derde grote kans ging er goed in toen Saif Sanharib alleen op het doel af kon; 0-1. IJVV zette aan en was vaker en gevaarlijker op de helft van BAS. Door hard werken en goed verdedigend werk ook van de middenvelders Marcel de Boer en Rick van Os werden veel aanvallen al gesmoord voordat Sam in actie kon komen. Darwin stond opnieuw goed te verdedigen evenals de backs Arno de Vries, Jessica de Boer en Rene van Ittersum. Met een voorzet van Saif halverwege de tweede helft weet IJVV geen goed raad bij de eerste paal en wordt de bal in eigen doel gewerkt. en even later was het 0-3 door een goede simpele assist van Saif in de zestien waardoor Jerry de bal kon intikken. Een goed voorbeeld van hoe de staf van BAS dat graag ziet. Saif werd verdedigend stevig aangepakt wat niet altijd werd gezien, waardoor Saif geirriteerd raakte en door enkele domme overtredingen ook vijf minuten aan de kant moest. Toch kon IJVV niet meer gevaarlijk worden en was de buit voor de Biddinghuizenaren.