BAS JO15-2 6 - 5 (3 - 3) Berkum C3
5-11-2011, 09:00 uur

BAS zet op het nippertje zegenreeks voort

BAS C2 Berkum C3 6-5 (3-3)

Uiteindelijk trok BAS aan het langste eind en weten ze de wedstrijd in de slotminuut met 6-5 te winnen uit een prachtige vrije trap van matchwinnaar Jeffrey Overeem. BAS had het sterkste veldspel en had Berkum redelijk goed onder druk maar Berkum was veel effectiever met de kansen en schoten regelmatig slim raak van afstand. Hierdoor was het scoreverloop zeer spannend en voor de toeschouwers zenuwslopend.
BAS komt voor rust tot drie maal voor, maar tot drie keer aan toe weet Berkum ook het net te vinden en is de ruststand 3-3. Een zuiver doelpunt uit een prachtige aanval van BAS wordt afgekeurd ook tot verbazing van de assistent scheidsrechter. Saif Sanharib had een opvallende rol. Weliswaar worden de drie doelpunten door hem gemaakt maar bij samenspel was de score wellicht zes doelpunten geweest voor BAS. Hier moet duidelijk op worden gecoacht.

In de rust is het nodige dan ook doorgenomen en na rust is dat merkbaar. BAS komt nu wel achter tot tweemaal toe maar weten de 4-5 achterstand om te buigen naar een verdiende 6-5 winst. In het slot van de wedstrijd, die achteraf bij Berkum nog wel wat mocht worden uitgesteld natuurlijk, schiet Jeffrey de bal van net buiten de zestien prima in de touwen.

Door deze winst kan BAS tot dicht onder de top drie eindigen in de derde klasse en dat is een mooi doel om aan te werken.