BAS JO15-2 9 - 2 (2 - 1) Oene C2
22-10-2011

BAS ondanks goede winst uitgeschakeld voor beker..

BAS C2 - Oene C2 9-2 (2-1)

Een goede westrijd waarbij Oene gedurende de wedstrijd het alsmaar moeilijker kreeg, leidde BAS naar een 9-2 zege. Bij rust was het resultaat nog mager met een 2-1 voorsprong daar waar BAS zeer goede mogelijkheden had om minimaal twee doelpunten meer te maken. Na rust werd er beter gevoetbald en was BAS in staat om de bal goed in bezit te houden en te combineren. Een heel aantal spelers groeiden in de wedstrijd en lieten zien dat als ze in vorm zijn, goed spel kunnen laten zien. Veel doelpunten in de tweede helft kwamen voort uit combinaties. Verdedigend werd er goed ingegrepen en steeds beter de opbouw gezocht. Tom Lagendijk liet zien dat hij de duels weer aan kan waardoor Darwin de Ruiter aan de opbouw toe kwam waarbij zowel de rechter- als linkerflank aan bod kwam.

Uiteindelijk werden er vier doelpunten gemaakt door Jerry van Lienden, een drietal door Patrick Woud en eentje door Arno de Vries en Saif. Oene kon in beide helften eenmaal scoren omdat ze ook niet ongevaarlijk bleken. Bas Peet verving de vast doelman Jamie van Houten vanwege een blessure en deed dat verdienstelijk. De nieuweling Saif kwam er in na de rust en kwam zodoende aan zijn tweede wedstrijd toe bij BAS en deed dat ook prima.

Ondanks de winst zijn we tweede geworden in de bekerpoule achter AsvDronten C3 die alle drie de wedstrijden wist te winnen en de laatste met maar liefst 12-0 van KCVO uit Vaassen.