ZAC C2 6 - 0 (2 - 0) BAS JO15-2
20-3-2010, 11:15 uur
Jo van Marle sportpark, Landsheerlaan 42-44 Zwolle

voetballend beter maar weer geen punten.

Wij mochten aantreden tegen de nr.1 van onze competitie.Vanaf de aftrap was BAS de voetballende ploeg en had ook ZAC problemen met hoe te handelen met onze spitsen.Zo ging ook deze wedstrijd in een golfbeweging van links naar rechts maar had BAS de combinaties waaruit blijkt dat wij tegen welke tegenstander dan ook kunnen voetballen alleen heeft ZAC het voordeel van 3 boomlange spelers waar wij van onder de indruk waren en dus dan ook niet goed gedekt werden.Zo kwam ZAC dan ook door 2 afstandsschoten van ruim buiten de 16 in de 30ste en 31ste minuut op voorsprong.In de rust hadden wij nog gezegd om er in de 2e helft vol voor te gaan maar helaas kwam er door een dekkingsfout in de 5e min van de 2e helft dan de 3-0 op het scorebord.Hierna gingen de hoofdjes hangen en was de uiteindelijke uitslag van 6-0 voor ZAC dan ook wat geflatteerd.

Heren,zaterdag komt er een team op bezoek waar wij vol de druk op kunnen zetten en dan gaan wij er voor zorgen dat de 3 punten dit keer in Biddinghuizen blijven.