WVF C2 1 - 4  BAS JO15-2
3-4-2004
De Weide Steen, Stinsweg 15 Zwolle

WVF C3 - Bas C2

De wedstrijd van 3 april 2004 was tegen WVF. De opstelling is de eerste helft als volgt: (van rechts naar links).

keeper: Remon Janssen verd: Jesper Dubbeldam, Niek Breg, Tim Breg, Rick Keek. midd: Stephan Vuijk, Niels Bos, Ard Klompe aanv: Koen Schols, Jeroen Tolhoek, Leon Rommes.

We begonnen de wedstrijd meteen aanvallend. de bal werd onderschept en ging meteen naar voren waar Jeroen helaas het doel miste. Even later werd de bal weer onderschept en tim schoot hem naar Koen Schols. Die kreeg hem goed mee en gaf een diepe bal naar Jeroen dit keer schoot hij hem keurig langs de keeper. 0-1 Na dat doelpunt zette WVF een B speler in het veld omdat het niet goed ging bij hun. De links achter van WVF stond er net in en schoot de bal naar voren de oude links voor (nu in de spits) schoot de bal er keurig in. 1-1. Na de 1-1 werd WVF 5 minuten beter maar er was een kans voor ons niels zette een 1-2 op met Koen en Niels schoot hem rustig. Iedereen dacht dat die mis ging maar de keeper greep mis en de bal verdween door zijn benen in het doel. 1-2. Na de 1-2 werden er veel kanzen gemaakt maar de bal kwam niet goed voor het doel. Jeroen schoot iedere keer net mis, tim schoot over, Koen op de lat, Niels op de paal, Stephan recht op de keeper. maar na al die kanzen schoot tim de bal richting Koen maar de bal werd geraakt door een verdediger richting keeper. De keeper nam de bal verkeerd aan en de bal rolde richting goal maar net voordat hij de bal in zijn handen kon pakken schoot Koen de bal voor zijn nues in het doel. 1-3. Vlak na dat doelpunt werd er afgefloten.

de 1e helft was absoluut qau voetbal niet goed. Daarom moest er veel verandered worden in de 2e helft. Achterin draaiden Leon en Rick om van plek. Rick kwam linksvoor te staan en Leon dus linksachter. op het middenveld ging Ard op de plek van Niels staan. Daarom schoof Niels een plek naar voren. maar omdat daar Jeroen stond schoof hij weer door naar rechtsvoor. Koen ging toen op plek van leon staan. De opstelling werd als volgt: Keeper: Remon Janssen verd: Jesper Dubbeldam, Niek Breg, Tim Breg en Leon Rommes. midd: Stephan Vuyk, Ard Klompe, Rick Keek. aanv: Jeroen Tolhoek, Niels Bos, Koen Schols.

De tweede helft begonnen we beter. Uit elke aanval kwam bijna wel een kans. Maar omdat het onzettend slecht werd afgemaakt voorin bleven we een hele tijd op 1-3 staan. Na een 10 minuten werden de kanzen steeds slechter afgemaakt en liepen de irritaties steeds hoger op. Er werd van WVF zijde veel gehaakt. Stephan en Jeroen werden ook steeds chagareiniger en begonnen ook te haken en te trappen. Na een tijdje kregen we een corner. Terwijl Stephan gehaakt werd( buiten de 16) kwam de bal bij Koen. Die verlengde de bal op zijn beurd prachtig door op Niels. Eindelijk werd er een kans afgemaakt en stond het 1-4.!. Al over de helft van de tweede helft kwam er een nog een B-speler in. Toen werd het nog harder. Er werd nog meer getackeld en dat zorgde er voor dat Koen onder uit werd getrapt. Hij moest toen even behandeld worden. (Zie foto).in webs album. In de rest van de wedstrijd gebeurde er niet veel meer.

Maar toen we weggingen stonden nog twee spelers Jeroen op te wachtten en trapten hem toen.