WHC C3 3 - 5  BAS JO15-2
20-3-2004
Mulderssingel, Hoeloosweg 15 Wezep

WHC C3 - BAS C2

De opstelling van de eerste helft: v.r.n.l: Keeper: Remon Janssen. Verd: Mustafa Pour, Tim Breg, Niek Breg, Rick Keek. Mid: Stephan Vuyk, Niels Bos en Ard Klompe. Aanv. Koen Schols, Damien Penningnieuwland en Leon Rommes. Wissel: Jeroen Tolhoek

Voor het begin van de wedstrijd was er een minuut stilte voor het overlijden van voor malig koning Juliana.

Eindelijk was er weer eens een wedstrijd dat BAS duidelijk de betere was. Ze waren steeds in de aanval en creerden kanzen. Maar helaas werden ze niet goed afgemaakt. Damien had vele door braken waardoor de kanzen via onze kant kwamen. De eerste was van Damien die z'n speler mooi omspeelde. Hij tikte de bal langs de eene kant van de verdediger en ging er aan de andere kant langs. Maar het feestje mocht niet doorgaan want hij maakte een ietste nochelante actie. Hij wou met een stiftje de keeper verrassen. Maar hij ging over. Damien zorgde voor de druk voorin. Hij maakte meer van die acties dat hij de verdediging achter liet maar zonder succes. Na een half uurtje komt er zomaar een doelpunt voor WHC uit de lucht vallen. Een lange bal vanuit de verdediging van ZAC bereikte hun linksvoor. De linksvoor kwam eerst langs Mustafa, maar omdat Niek over de bal heen maaide kon de kleine vleugelspits door lopen en maakte goed af. Remon was kansloos. 1-0. De frustraties liepen steeds hoger op. WHC schopte steeds de man maar steeds minder de bal. Daar kwam Rick onder te leiden. Hij kreeg een schop tegen z'n kuit. De eerste helft kon hij daarom helaas niet meer verder voetballen. Jeroen ging linksvoor staan en daardoor kwam Leon op de plek van Rick terecht: links achter. Even later werd Niek onderuit gehaalt en we kregen een vrije trap. Niek gaf de bal een hengst naar voren en de bal kwam voor Jeroen terecht. Die liep door en schoot de bal langs de keeper heen. 1-1. Toen floot de 76 jarige scheids af.

opstelling 2e helft keeper: raimon Janssen verd: stephan vuyk, niek breg, tim breg, leon rommes. midd: koen schols, niels bos, ard klompe, rick keek aanv: damien penningnieuwland, jeroen tolhoek

De tweede helft begonnen we weer sterker dan WHC. meteen in de eerste minuut lieten we zien dat we niet moe waren. En we schoten een paar ballen op het doel maar ze gingen helaas mis. Maar Niels liet na 5 minuten zien dat we het wel konden en hij schoot de bal in het doel. 1-2. WHC trapte af en speelde de bal naar achter maar damien onderschepte de bal en schoot op het doel maar de bal werd weg gebotst en er kwam een corner. De corner werd genomen en Niels nam hem aan legde de bal op Koen en die legde de bal stil voor Tim die als een sneltrein aan kwam stromen. Hij schoot de bal en scoorde. 1-3. Toen kwam WHC met een kans en benutte die ook meteen.2-3. Maar we wisten dat er meer doelpunten gescoord konden worden en gingen heel aanvallend spelen iedereen ging mee met de aanvallen. damien begon de actie en legde de bal op Koen die nam hem aan. Hij gaf de bal door tussen de verdediging. Daardoor kon Niels uithalen en schoot de bal met een boog langs de keeper.2-4. WHC dacht dat ze het zelfde konden als vorige keer. De aanvoerder van WHC schoot de bal maar door de wind werd die van richting veranderd en de bal ging binnenkant paal in het doel.3-4.Maar bas liet het hier niet bij zitten. we wouden met zeker 2 doelpunten verschil winnen. er kwam een actie van rechts achter van stephan die gaf de bal door naar Koen. Hij liep naar de zijlijn en gaf een hakje door naar stephan. Stephan gaf de bal door naar damien die hem vervolgens weer door schoot naar Niels die schoot hem der netjes in 3-5. een minuut later ging Koen mee naar voren en kreeg de bal mee en liep door de verdediging heen toen hij wou uithalen, schopte de verdediger op zijn kuit en Koen schopte vervolgens in de grond en viel op de grond zijn schoen was kapot. maar de wedstrijd werd afgefloten.

Man of the Match: Niels bos