6-3-2004

Bas C2 - ZAC C2

De opstelling van de wedstrijd was 4-3-3(eerste helft)

van rechts naar links

keeper :Jeroen Tolhoek verd: Moustafa Pour, Jesper Dubbeldam, Niek Breg, Ard Klompe. mid: Stephan Vuyk, Tim Breg, Rick Keek aanv: Damerie Boutkan, Koen Schols, Leon Rommes.

ZAC was aan het begin van de wedstrijd sterker, maar na tien minuten ging het al gelijk op. De ploeg uit Zwolle was wel meer in de aanval maar langs de verdediging konden ze niet komen. Bas kreeg uit een aantal vrijtrappen hun kansen. Bij de eerste vrijetrap zou koen kunnen uithalen maar Leon stond buitenspel. De vrijetrap daarna kreeg Koen de bal helaas niet goed mee omdat hij hem verkeerd aan nam. Daarna na ongeveer 30 minuten spelen werd er goed verdedigt maar door een slechte terugspeelbal van Niek ging de bal erin via de binnen kant van de linker paal. Jeroen kon nog net z'n voet tegen de bal zetten maar dat was niet genoeg. 0-1 voor ZAC. Daarna was er een betere periode voor ZAC. In de 37 minuut kwam er een effect bal van de linkerkant jeroen wou de bal vangen maar door een fout sloeg hij de bal in eigen doel. 0-2. Na het doelpunt gingen de spelers van ZAC Jeroen uitlachen. Maar jeroen kon daar niet tegen en begon ze uit teschelden. nadat de scheidsrechter hem had gewaarschuwd schold hij de scheidsrechter ook uit. Dat koste hem een gele kaart. Niet lang na de aftrap werd er afgefloten voor rust.

In de rust had Damerie er geen zin meer in. Dus stopte hij met voetballen. Daardoor werd de opstelling aangepast. Nu gingen we 4-4-1 spelen. keeper: Jeroen Tolhoek verd: Moustafa Pour, Jesper Dubbeldam, Niek Breg, Rick Keek midd: Stephan Vuyk, Tim Breg, Ard Klompe, Leon Rommes. aanv: Koen Schols.

De tweede helft ging met 10 man niet slecht. Sterker zelfs we speelden de tweede helft veel beter. ZAC kreeg niet veel kanzen meer. De acties kwamen vooral van onze kant. Ard had veel acties gemaakt alleen de bal werd vaak snel daarna weer weggegeven. Na 10 minuten spelen in de 2de helft kregen we een vrije trap omdat Koen in de rug geduwt werd. Tim schoot de vrije trap in de zestien, waar Koen hem iets naar voor legde met een stuit en uithaalde. Helaas werd de bal gered door de keeper. Even later was er opnieuw een goeie actie van BAS. Via Niek( hij had gewisseld met Tim) werd er naar voren getikt en heel de verdediging werd uitgespeeld. Alleen er kon niet geschoten worden omdat we de bal terug speelde naar achter. Uit die aanval kwam ook geen doelpunt. Niek gaf niet veel daarna een steekbal naar Koen alleen de verdediger haalde uit en raakte Koen met zijn noppen op zijn elleboog. De scheids zag het niet omdat de spelers met hun rug naar hem toe stonden. Toen Koen op de grond lag floot de scheids. De scheidsrechter gaf een stuiterbal. Koen gaf de bal sportief aan de keeper van ZAC. Er kwamen toen nog twee acties via Stephan Vuyk die gaf de eerste bal door via rechts naar Koen. Maar de bal werd weggewerkt en het was een ingooi voor BAS. Daarna zakte het tempo van de wedstrijd in omdat er niet veel acties meer kwamen. Toen werd er afgefloten.

MAN OF THE MATCH: Ard Klompe
Kaarten: Jeroen Tolhoek (Geel) 38e minuut.